Door jarenlange ervaring in de techniek, veiligheidsmanagement, auditing, kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA, Luchtvaart eisen en bedrijfsvoering heb ik een heldere, analytische blik ontwikkeld en een getraind oog voor details.

Door die achtergrond kijk ik altijd met een brede integrale blik en maak gebruik van een out of the box benadering.

 

Vanuit een kwaliteitsvraagstuk die aan me werd gesteld, hoe kunnen we efficiënt en effectief op een duurzame en milieu vriendelijke wijze ongedierte bestrijden, is het bedrijf ontstaan. Om kennis op te doen heb ik de opleiding tot ongediertebestrijder/plaagdierbeheerser gevolgd. Hier viel het me op dat er genoeg mogelijkheden zijn om biologisch ongedierte te bestrijden. Specifiek voor overlast van de vlieg is uitzetten van de natuurlijke vijand van de vlieg een doeltreffende werkwijze. We laten de natuur zijn werk doen zonder nevenschade. Dit is een toekomstbestendige en milieu bewuste werkwijze! De toekomst van natuur en milieu is in onze handen en daarom geef ik deze kennis graag door aan iedereen die vliegen wil bestrijden in zijn of haar bedrijf.

 

Meeuwen en duiven zijn op een efficiënte en duurzame wijze te weren zodat er geen overlast meer is en vervuiling met kans op overbrenging van ziekten wordt tegen gegaan.

De drone bleek een handig hulpmiddel om mij te ondersteunen bij mijn werkzaamheden. Het helpt bij het onderzoeken van locaties en bij het prikkelen van mijn creativiteit. Dit was een ultieme kans om zelf de piloot te zijn en met de drone prachtige beelden te kunnen maken. 

 

Omdat de drone zo veelzijdig inzetbaar is en ik veel plezier aan het vliegen en maken van prachtige opnames beleef, wil ik ook anderen laten meegenieten van deze mogelijkheden en mijn diensten hierin aan te bieden;

 

            mooie beelden en foto's van waar u gelukkig van wordt

                                  een thermisch onderzoek of opsporing door middel van thermische beelden

                                                     veiliger werken en efficiënter werken door inzet van een drone in plaats van de mens

                                                                                            het onzichtbare zichtbaar maken

                                                             en uiteraard biologische ongedierte bestrijding waar het allemaal mee begonnen is            

 

 Neems eens contact op, er zijn wellicht mogelijkheden die u over het hoofd ziet!

                                                                                               Groeten Jarno